0031 162 224 468 info@jalodex.nl

Woonomgeving

Als we aan verlichtingsoplossingen voor een woonomgeving denken, gaat het niet alleen over binnen of buitenverlichting, maar ook over verlichting in trappenhuizen, galerijen, kelders en meerdere vormen van parkeermogelijkheden.

Het spreekt voor zich dat niet alleen energiebesparing, kostenreductie op onderhoud, veiligheid een belangrijke rol spelen, maar ook slimme, efficiënte en ergonomische oplossingen deel uit kunnen maken van onze aanbieding.

De juiste combinatie zorgt voor het meest optimale terugverdienmodel (ROI).

Wij bieden U graag onze totaaloplossing aan.

Indoor

Met als basis enkele zeer kenmerkende industriële eigenschappen ontwerpt en produceert Sammode al ruim 90 jaar verlichting voor de industrie. Voeg hier design, uitstraling en esthetiek aan toe, dan hebben we te maken met een assortiment hoogwaardige en unieke INDOOR armaturen, die onder de naam Sammode STUDIO in de markt gezet worden.

Goed gekozen verlichting  in je woning maakt je leven gemakkelijker, comfortabeler en veiliger. Maar met een Sammode STUDIO armatuur ook nog veel mooier.

Outdoor

Met als basis enkele zeer kenmerkende industriële eigenschappen ontwerpt en produceert Sammode al ruim 90 jaar verlichting voor de industrie. Voeg hier design, uitstraling en esthetiek aan toe, dan hebben we te maken met een assortiment hoogwaardige en unieke OUTDOOR armaturen, die onder de naam Sammode STUDIO in de markt gezet worden.

Goed gekozen verlichting rondom je woning maakt je leven gemakkelijker, comfortabeler en veiliger. Maar met een Sammode STUDIO armatuur ook nog veel mooier.
Je zou haast hopen dat het donker wordt om bomen en struiken te belichten en het terras in feestelijk licht te zetten.

Straatverlichting

Met Sammode en Hilclare leveren we diverse openbare verlichtingsoplossingen. Naast een zeer goede kwaliteit van armatuur en mast, speelt in toenemende mate ook de lichtopbrengst en kleur een steeds belangrijkere rol, met name als het gaat om veiligheid.
Goede verlichting draagt in hoge mate bij aan een leefomgeving waar men zich veilig(er) en plezierig(er) voelt.

Op straat, op het fietspad of in een fietstunnel of onder een viaduct, licht van de juiste kleur en intensiteit zorgt ervoor dat mensen en voorwerpen op tijd en goed zichtbaar zijn.
Naast een optimaal gekozen armatuur speelt ook de hoogte waarop dit armatuur geplaatst wordt een belangrijke rol.