0031 162 224 468 info@jalodex.nl

Utiliteit en Kantoor

Elektrisch licht op maat gemaakt

Sammode armaturen verlichten een breed scala aan openbare ruimtes en faciliteiten, waaronder stedelijke omgevingen, sport of vervoersinfrastructuur, scholen en universiteiten, winkelcentra, culturele voorzieningen, openbare instellingen en kantoorgebouwen.

Zij ontwerpen betrouwbare, duurzame, geïntegreerde en aangepaste verlichtingsoplossingen voor elk type omgeving.
De behuizingen van de armaturen beschikken over alle in de industrie vereiste kenmerken, waardoor ze ook uitermate geschikt zijn, voor toepassing in een stedelijke omgeving, met geldende eisen, zoals: weerstand tegen vervuiling en intensief gebruik, robuustheid, dichtheid, enz.
De buisvormige lijn, bekend om zijn eenvoud, zuiverheid en tijdloosheid, past op natuurlijke wijze in de meeste soorten van architectonische projecten.

Straatverlichting

Optimale prestaties voor minimaal onderhoud

Stedelijke omgevingen zijn veeleisende plaatsen waar zowel functionele, als gerichte verlichting toegepast wordt. In deze gebieden moeten armaturen bestand zijn tegen verontreiniging, corrosie en schokken en zeer weinig onderhoud behoeven.

Onze buisvormige armaturen, met duurzame ondoordringbaarheid (IP68 en IP69K) en een zeer lange levensduur, zijn gemakkelijk in te passen in de openbare infrastructuur (afmetingen, bedrading, bevestigingen, enz.).

Met de effectiviteit van hun optiek en flexibiliteit is Sammode in staat om elke plek te verlichten met adequate functionele verlichting of met een specifieke oplossing te verbeteren.

Ze begeleiden elk project, geven advies aan de verschillende partijen en dragen slagvaardig bij aan de succesvolle creatie van de verlichtingsoplossingen, die klanten voor hun locaties willen realiseren.

Sportaccommodaties

Bestendige, hoge prestatie en resistente verlichting, voor elk type sportactiviteit.

Sammode armaturen zijn geïnstalleerd in sporthallen, zwembaden, fitnesscentra en in de gemeenschappelijke ruimtes van diverse sportaccommodaties.

Hun dichtheid (IP68 en IP69K) maakt ze perfect geschikt voor vochtige omgevingen, zoals kleedkamers, douches en toiletten. In fitnesscentra, het bestand zijn tegen schokken (IK10) en hun materiaal (roestvrij staal, polycarbonaat behuizing, etc.) garanderen de openbare veiligheid en een uitzonderlijk lange levensduur van verlichtingsinstallaties.

In stadions, vanaf de tribune naar de toegangsgangen, de buisvormige vorm van de armaturen en de kenmerken van de behuizingen dragen bij aan de esthetiek en de duurzaamheid van het architectonische project.

De robuustheid en betrouwbaarheid van de armaturen dragen bij aan het reduceren van onderhoudskosten.

Winkels

Esthetiek en bestand zijn tegen weer en veroudering.

 

 

Sammode ontwerpt oplossingen voor winkels en winkelcentra waar functionele
en architectonische verlichting moet voldoen aan specifieke eisen: de aanwezigheid van het publiek, esthetische integratie, grote hoogte, en lichtprestaties, enz.

Van parkeergarages tot grote feestzalen en winkelgalerijen, het intensieve gebruik en een hoog volume van het verkeer in winkelcentra vereisen een hoge resistentie tegen weer en veroudering, evenals een hoog niveau van veiligheid, die allemaal door ons armatuur gegarandeerd worden.

Dankzij hun sobere, elegante, en functionele, tijdloos design, en de samenhang en complementaire karakter van onze productlijnen (security verlichting, bewegwijzering, enz.), passen onze armaturen gemakkelijk in elk type architectuur.

Scholen en universiteiten

Verlichtingsgebieden met een intensief gebruik op een duurzame, veilige en comfortabele manier.

Sammode armaturen worden veel gebruikt in educatieve voorzieningen (crèches, scholen, universiteiten, enz.) waar ze ingangen van zalen, de sportzalen zelf, gangen, eetzalen, toiletten, etc. verlichten.

De armaturen, zijn bijzonder goed uitgerust voor deze veeleisende omgevingen, als je denkt in termen van robuustheid, duurzaamheid en veiligheid.

Hun dichtheid (IP68), resistentie tegen hoge druk reinigen (IP69K), en reinigings-middelen maken ze uitermate geschikt om gemakkelijk schoon te maken, ideaal voor de lessen lichamelijke opvoeding, grootkeukens, en volledig conform de huidige hygiënische normen.

Openbare gebouwen

Wij stellen onze technische expertise ter beschikking aan de architect.

Of het nu voor musea, media bibliotheken of culturele centra, Sammode ontwerpt verlichtingsprojecten voor elk type culturele voorziening, waar de specifieke eisen bijzonder uitdagend zijn. (uitstraling, esthetische integratie, hoge lichtgevende prestaties, etc.).
Voor elk project, stellen we onze technische kennis en expertise ten dienste van de visie van de architect, de functionele diversiteit van onze buisvormige armaturen stelt ons in staat ons aan te passen aan elke omgeving.

De Bibliothèque Nationale de France in Parijs, de André Malraux Media Library in Straatsburg en het Maison des Métallos, eveneens in Parijs, zijn slechts een paar voorbeelden die illustreren hoe de tijdloze en functionele esthetiek van onze producten een aanwinst voor elk type project kan zijn, zowel voor de functionele verlichting, de verlichting van openbare plaatsen als voor hun bijdrage aan de architectonische handtekening.

Publieke ruimten

Verlichting die bijdraagt aan de visuele identiteit en de esthetiek van openbare gelegenheden.

Sammode armaturen verlichten gerechtsgebouwen, ziekenhuizen, kantoorgebouwen.
De technische eigenschappen van deze armaturen – robuustheid, weerstand, betrouwbaarheid en duurzaamheid – verbeteren elk architectonisch project en dragen bij aan de duurzaamheid.

De teams van Sammode staan ten dienste van klanten, aannemers, architecten en ingenieursbureaus, bij het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige functionele verlichting, die een lust voor het oog zijn, dankzij de verscheidenheid van de producten en de functionele en esthetische mogelijkheden om te integreren in de gebouwen.

De eenvoud en tijdloosheid van de armatuurontwerpen, evenals het vermogen om nauwkeurig de lichtintensiteit te kunnen beheersen, dragen bij aan de visuele identiteit en de esthetiek van de openbare gelegenheden.

Woonomgeving

Esthetiek, heldere prestaties en een hoge resistentie tegen weersinvloeden.

Sammode ontwerpt oplossingen voor huisvestingsvoorzieningen waar functionele en architectonische verlichting moet voldoen aan specifieke eisen: de aanwezigheid van het publiek, esthetische integratie, heldere prestaties, enz. Het intensieve gebruik van parkeerplaatsen, buiteninstallaties, zalen en gangen, en een hoge intensiteit van het verkeer in winkelcentra vereisen een hoge resistentie tegen weersinvloeden en veroudering, evenals een hoog niveau van veiligheid, die allemaal door onze armaturen gegarandeerd worden. Dankzij hun sobere, elegante, functionele en tijdloze design, passen de armaturen gemakkelijk in elk type architectuur en dragen daarmee zelfs bij aan de visuele identiteit en de esthetiek van een specifieke locatie.

Kantoren

Intensief gebruik en esthetiek

Sammode ontwerpt oplossingen voor kantoren, waar intensief gebruik gemaakt wordt van werkplekken, parkeerplaatsen, zalen en gangen. Dankzij hun sobere, elegante, functionele en tijdloze design, passen de armaturen gemakkelijk in elk type architectuur en dragen daarmee zelfs bij aan de visuele identiteit en de esthetiek van een specifieke locatie.

Zorginstellingen

Hilclare armaturen 

Hilclare armaturen vinden o.a. hun toepassing in:

  • klinieken
  • operatiekamers
  • wachtkamers
  • gebouwen voor hulpdiensten.