0031 162 224 468 info@jalodex.nl

Transport en infrastructuur

Bestendig en functioneel

Al meer dan 80 jaar, ontwerpt en produceert Sammode functionele armaturen en lampen voor stations, luchthavens, inspectie kuilen, tunnels, waterzuiveringsinstallaties, parkeerterreinen, havens en schepen. Allemaal voorbeelden van plaatsen met intensief gebruik in het bijzonder vervuilde omgevingen, waar een hoog niveau van lichtkwaliteit en veiligheid is vereist.. Ze zijn ontworpen, om bestand te zijn tegen zulke omstandigheden.
De armaturen combineren robuustheid, weerstand en aanpassingsvermogen aan iedere omgeving.
Sammode maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen, die een streng selectie proces ondergaan, en hen daarmee in staat stelt om duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid te kunnen blijven garanderen.

Stations en luchthavens

Verontreinigingsbestendig, functionele verlichting voor intensief gebruik.

In stedelijke omgevingen waar het publiek voortdurend aanwezig is,
zoals treinstations en luchthavens, is men afhankelijk van functionele verlichting met hoge prestaties, die in hoge mate bestand is tegen intensief gebruik, om de veiligheid van het publiek te garanderen.

Dankzij de strenge en systematische testprocedures zorgt Sammode ervoor dat vanaf het ontwerp tot de fabricage, alle armaturen volledig hermetisch gesloten en functioneel blijven gedurende hun gehele levensduur.
De sobere esthetiek, gecombineerd met een kwalitatief hoogwaardige afwerking, zorgen ervoor dat ze harmonieus passen in ieder type infrastructuur. Omdat de armaturen van Sammode zeer goed bestand zijn tegen vervuiling, en de niet aflatende aanwezigheid van stof, het weer en veroudering, staan de buisvormige armaturen van Sammode bekend,
Bij de grootste dienstverleners zoals de RATP (Parijs Transport Authority) en de SNCF als de meest duurzame armaturen die leverbaar zijn,

Inspectieputten

Sammode ontwerpt en biedt klanten verlichtingsoplossingen aan.

Als marktleider op het gebied van verlichting voor inspectieputten, verlicht Sammode al tientallen jaren zowel nieuwe, als gerenoveerde inspectieputten.
De robuuste armaturen van Sammode hebben een levensduur van meer dan tien jaar, ongeacht de gebruiksomstandigheden, en zijn een garantie voor  continue hoge prestaties, zelfs in explosieve omgevingen.

Dankzij de samenwerking met de belangrijkste partijen in de Franse transportsector, ontwerpen ze de meest functionele en best aangepaste producten, die voldoen aan hun behoeften. Het specifieke hiervoor ontwikkelde asymmetrische optiek voor het optimaliseren van de verlichting in inspectieputten, is een goed voorbeeld van deze vruchtbare relatie.

Tunnels

De duurzaamheid van de armaturen stelt klanten in staat om een aanzienlijke kostenbesparing op onderhoud te realiseren.
Sammode is toonaangevend op het gebied van veilige verlichting in spoorwegtunnels.
De robuustheid, bestendigheid en consistente prestaties van de armaturen zijn onmisbare kwaliteiten om de veiligheid te waarborgen en de onderhoudskosten tot een minimum te beperken. De keuze van RFF, voor alle tunnels van de SNCF.

De ervaring en het vermogen om producten aan te passen aan de specifieke kenmerken van tunnels (helderheid, beperking van de schittering, anti-paniek bakens, etc.) stelt Sammode in staat om oplossingen te bieden met een uitzonderlijk lange levensduur, zelfs voor de meest veeleisende omgevingen.

Waterzuivering

Sammode armaturen behouden continue hun hoge prestaties, in de meest vervuilde en agressieve omgevingen.
Productie van drinkwater, ontzilting van zeewater, de behandeling van stedelijk en industrieel afvalwater: al deze activiteiten, die van vitaal belang zijn voor de gemeenschap als geheel, vereisen hoge prestaties, resistente en duurzame aparatuur.Of er nu behoefte is aan algemene verlichting, verlichting van processen, veiligheidsverlichting of verlichting in explosieve omgevingen.

Sammode’s armaturen behouden hun hoge prestatieniveau  gedurende hun lange levensduur in de meest vervuilde en corrosieve omgevingen, omdat Sammode ze, van ontwerp tot productie, onderwerpt aan de strengst mogelijke eisen.
De buisvormige armaturen voldoen dus aan de strengste criteria (IP68 en IP69K) en betrouwbaarheid in extreme situaties of explosieve omgevingen.

Parkeergelegenheden

Met hun uitgebreide aanbod, profiteren parkeergarages van volledig geïntegreerde high-performance verlichting voor hun specifieke omgeving.

Uitdagende openbare ruimten, parkeerterreinen vereisen een functionele, comfortabele, geruststellende, economisch en ecologisch efficiënte verlichting, met weinig onderhoud.

Omdat parkeergelegenheden ook een belangrijk aspect van de perceptie van de kwaliteit van de openbare ruimte bij bezoekers vormen, is deze verlichting een belangrijke item, die een echte strategie behoeft. Sammode heeft een uitgebreide oplossing met een homogene esthetiek voor parkeerplaatsen, met inbegrip van algemene verlichting, veiligheidsverlichting, functionele- , en toegangsverlichting en bewegwijzering ontworpen.

Dankzij deze ervaring, en voortdurende integratie van de nieuwste technologieën in hun armaturen, de kwaliteit van het lichtplan, en de intelligente manier van installeren, zijn ze in staat om parkeerplaats verlichtingssystemen te optimaliseren, comfort en veiligheid te verbeteren, onderhoudskosten te verminderen en energiekosten te besparen. Sammode heeft de meeste high-end parkeer
gelegenheden uitgerust in Frankrijk.

Straatverlichting

Met Sammode en Hilclare leveren we verlichtingsoplossingen voor straten, wegen, maar ook parkeergelegenheden en openbare ruimten.
Ons leveringsprogramma bestaat uit armaturen, masten en masten, complet voorzien van armaturen.
Naast een zeer uitgebreid standaard mastenprogramma leveren wij ook decoratieve masten, buis masten, Solar masten en op maat gemaakte klantspecifieke masten.