Jalodex https://www.jalodex.nl Lighting Services Wed, 09 May 2018 11:18:47 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.4 https://www.jalodex.nl/wp-content/uploads/2018/08/cropped-Jalodex-lighting-services-favicon-32x32.png Jalodex https://www.jalodex.nl 32 32 Jalodex – Agent van Sammode in Nederland https://www.jalodex.nl/nieuws/agent-van-sammode-in-nederland/ Wed, 28 Jun 2017 14:39:16 +0000 http://www.jalodex.nl/?p=1776 The post Jalodex – Agent van Sammode in Nederland appeared first on Jalodex.

]]>

Welkom bij de eerste nieuwsbrief van Jalodex, officieel agent van Sammode in Nederland. Wij zijn enthousiast dat wij de kwalitatief hoogwaardige verlichting van Sammode, voor de industrie, in Nederland mogen vertegenwoordigen.

Over Jalodex

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring binnen de elektrotechniek waarbij verlichting direct of indirect een belangrijke rol heeft gespeeld. Daarom zijn wij als geen ander in staat om de wensen van de opdrachtgevers te identificeren en een passend advies te geven. Wilt u meer weten over Jalodex, zie dan onze website.

Sammode in Nederland

De firma Sammode ontwikkelt en produceert al vanaf 1927 technische verlichting, en is een expert op het gebied van verlichtingsoplossingen voor industriële processen. Eén van de specialismen binnen Sammode is LED verlichting als toepassing binnen de voedingsmiddelenindustrie. Sammode levert verlichtingsoplossingen voor locaties waar, naast geldende normen, veeleisende, extreme en zelfs zeer extreme omgevingsfactoren de kwaliteit bepalen van een armatuur. Wist u dat deze armaturen van Sammode speciaal zijn ontworpen, om bestand te zijn tegen reinigingsmiddelen? Zie ook de website van Sammode voor meer informatie.

Bericht van Sammode

In onze eerste nieuwsbrief nemen wij meteen een interessant bericht van Sammode mee. In bijgevoegd artikel wordt de meerwaarde van de verlichting van Sammode voor de voedingsmiddelenindustrie verder toegelicht. Zo wordt besproken hoe de buisvorm van de verlichting bijdraagt aan de kracht van de constructie. Daarnaast wordt ook toegelicht hoe de speciale behuizing van de lampen, op composietbasis, de verlichting optimaal beschermt tegen reinigingsmiddelen. Hierdoor gaat de verlichting van Sammode vele malen langer mee. Klik op de onderstaande link om het volledige bericht te lezen.
Bericht Sammode 

Overige producten

Het kwaliteitsniveau van Sammode vindt u ook terug bij andere merken op het gebied van LED verlichting. Bekijk ons totale aanbod aan merken op onze website. Wilt u meer weten over Jalodex of de producten van Sammode, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak, bijvoorbeeld op locatie, om een gedegen advies te geven welke producten het beste aansluiten bij uw behoefte.

The post Jalodex – Agent van Sammode in Nederland appeared first on Jalodex.

]]>